Замовляти ЕНК можуть тільки зареєстровані викладачі НУБіП України.
Запит на створення нового курсу надсилається на e-mail відповідальному за ІКТ того факультету, в освітній програмі якого знаходиться дисципліна. Курси для вибіркових дисциплін загальноуніверситетського рівня відкриває модератор ЦДТН (cde@nubip.edu.ua).
В темі листа зазначається: "Запит на створення нового курсу". В листі вказується: Назва курсу. Спеціальність. Освітня програма (для магістрів). Освітній ступінь. Семестр. ЄКТС. Лектор з вказанням прізвища, ім'я, по батькові, наукового ступеня, посади, кафедри. Викладач з вказанням прізвища, ім'я, по батькові, наукового ступеня, посади, кафедри. Якщо викладач на курсі один, то вказується тільки викладач. Коротка анотація (2-3! речення).

Наприклад:
Інформаційні системи (ЕкК)
Спеціальність: 151 Економіка (Економічна кібернетика). ОС: Магістр. Семестр: 1. ECTS: 4.
Лектор: Петренко Сергій Васильович, д-р техн. наук, доцент кафедри інформаційних систем та технологій.
Викладач: Бондаренко Світлана Петрівна, канд. екон. наук, асистент кафедри інформаційних систем та технологій.
Анотація: Метою курсу є формування знань про принципи побудови та функціонування обчислювальних машин, організацію обчислювальних процесів на персональних комп’ютерах та їх алгоритмізацію, програмне забезпечення ПК і комп’ютерних мереж, а також ефективне використання інформаційно-комунікаційних технологій у професійній діяльності.

Замовляючи новий курс зверніть увагу на наступне:

1. Наявність дисципліни в освітніх програмах: Каталоги навчальних планів і освітніх програм.

2. Відсутність ЕНК в освітній програмі на навчально-інформаційному порталі. Якщо такий курс вже існує, то на курс зараховується викладач відповідно педнавантаження на поточний рік незалежно від стану наповнення ЕНК викладачем, який першим відкрив курс. Зараховують на курс відповідальні за ІКТ по факультетах.
Сервіс "Пошук курсів" знаходиться: Всі курси - Вибрати факультет.


3. ЕНК, який протягом півроку лишається порожнім видаляється.

Остання зміна: понеділок, 21 серпня 2023, 16:02