Спеціальність: 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка с.-г. продукції та харчової технології). ОС: Бакалавр. Семестр: 4. ЄКТС: 5.
Автори: Шевчук Людмила Миколаївна - професор кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка; Андрусик Юрій Юрійович - доцент кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка.
Анотація: Предметом вивчення навчальної дисципліни «Плодівництво» є формування у майбутніх бакалаврів спеціальності 015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка с.-г. продукції та харчової технології) знань і навичок з технологій виробництва плодів, ягід, винограду, які є основою харчування населення та сировиною для переробних підприємств.
Рік останньої атестації: 2023