Спеціальність: 072 Фінанси, банківська справа та страхування. ОС: Бакалавр. Семестр: 1. ECTS: 3 (5).
Автор: Гунько Сергій Миколайович, доцент кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика.
Анотація: Даний курс призначений для студентів OС Бакалавр Економічного факультету. Він включає знання про існуючі технології післязбиральної доробки, зберігання та переробки продукції рослинництва. Дисципліна висвітлює питання щодо способів, режимів зберігання, типів сховищ для сировини та особливостей технологій виробництва борошна, круп і олії. Лабораторний курс призначений для освоєння методик оцінки якості зерна та зернопродуктів.

Рік останньої атестації: 2016к