Опції зарахування

Спеціальність: 201 Агрономія. ОС: Бакалавр. Семестр: 8. ЄКТС: 5.
Анотація: У курсі розглянуто загальні принципи управління якістю продукції рослинництва; управління якістю продукції зернових, бобових, олійних і технічних культур.

Рік останньої атестації: 2017
Автори курсу: Бордюжа Надія Петрівна
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання