Опції зарахування

Вибіркова дисципліна. ОС: Магістр. Семестр: 2. ЄКТС: 4.
Автор: Ящук Надія Олександрівна, канд. с.-г. наук, доцент кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика.
Анотація: Метою курсу є формування знань про якість та безпечність сировини і готової продукції рослинництва, елементи технології виробництва, використання яких забезпечує найвищу якість і безпечність продукції. Вивчення дисципліни передбачає встановлення відповідності рослинницької сировини національним та міжнародним вимогам, ознайомлення з методами оцінки, основними етапами і порядком проведення її експертизи.

Рік останньої атестації: 2023
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання