Спеціальність: Н1 Агрономія (Агрономія). ОС: Магістр. Семестр: 2. ECTS: 3.
Розподіл годин: Лекції - 15. Практичні - 30. Самостійна робота - 45. Підсумковий контроль: Екзaмен.
Анотація: В курсі студенти вивчають питання перевірки технологічного стану підприємств з доробки, зберігання та переробки продукції рослинництва, використовуваних технологій і виробничих потужностей за допомогою комплексу певних критеріїв та опановують методики розроблення й впровадження системи НАССР на цих підприємствах для їх ефективної та безпечної роботи. Робоча програма
- Викладач: Ящук Надія Олександрівна
- Асистент: Андрусик Юрій Юрійович
- Асистент: Каленська Світлана Михайлівна