Опції зарахування

Спеціальність: 181 Харчові технології (Нутриціологія). ОС: Магістр. Семестр: 3. ECTS: 4.
Розподіл годин: Лекції - 30. Лабораторні - 30. Самостійна робота - 60. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Метою навчальної дисципліни для здобувачів ступеня магістра є сформувати компетенції з ведення здорового способу життя та поширення здобутих знань і вмінь в особистому (родина, друзі) та професійному (колеги, пацієнти) колах спілкування.


Силабус

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла

Кернінг шрифтів

Видимість картинок

Інтервал між літерами

0

Висота рядка

1.2