Опції зарахування

Основи промислового будівництва у м'ясопереробній галузі.
Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 6. ECTS: 4.
Автори: Василів Володимир Павлович - доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК; Муштрук Михайло Михайлович - доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК.
Анотація: Курсом передбачено вивчення основних архітектурно-будівельних систем виробничих і адміністративно-побутових будівель промислових підприємств харчової промисловості із використанням уніфікованих, типових об'ємно-планувальних і конструктивних рішень із дотриманням будівельних норм і правил.
Рік останньої атестації: 2022
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання