Опції зарахування

Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 4. ЄКТС: 4.
Автор: Мельник Марія Василівна - доцент кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології.

Анотація.Технічна мікробіологія – це фундаментальна, навчальна дисципліна, яка вивчає роль мікроорганізмів та їх використання у виробництві та промисловості для отримання корисних продуктів, речовин та енергії. Вона охоплює широкий спектр тем, включаючи морфологію, фізіологію, генетику та еволюцію мікроорганізмів, а також їх застосування у харчовій промисловості, біотехнології та інших галузях. 

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання