Спеціальність: 181 Харчові технології. ОНС: доктор філософії. Семестр: 2.
ЄКТС: 5.
Автори: Паламарчук Ігор Павлович - професор кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК; Жеплінська Марія Михайлівна – доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК
Анотація: вивчення дисципліни «Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв» є завершення загальнонаукової підготовки здобувача, оволодіння сучасними теоретичними аспектами процесів харчових виробництв та формування у здобувачів системного підходу до вирішення важливих науково-практичних завдань, спрямованих на удосконалення та інтенсифікацію процесів та обладнання харчових виробництв.
- Teacher: Жеплінська Марія Михайлівна
- Teacher: Сарана Віктор Володимирович
- Teacher: Слободянюк Наталія Михайлівна