Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

 Декан факультету: Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна

 Адреса: 03041, м. Киїів, вул. Полковника Потєхіна, 16

 Розташування: Навчальний корпус №12, кімн. 305-306

 Телефон: (044) 527-89-50, (067) 401-86-72

 Email: bplv@ukr.net

Спеціальність: 181 Харчові технології. ОНС: доктор філософії. Семестр: 2.

ЄКТС: 5.

АвториПаламарчук Ігор Павлович - професор кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК; Жеплінська Марія Михайлівна – доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК

Анотація: вивчення дисципліни «Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв» є завершення загальнонаукової підготовки здобувача, оволодіння сучасними теоретичними аспектами процесів харчових виробництв та формування у здобувачів системного підходу до вирішення важливих науково-практичних завдань, спрямованих на удосконалення та інтенсифікацію процесів та обладнання харчових виробництв.


Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 4-5. ECTS: 9.
Автор: Жеплінська Марія Михайлівна - доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК.
Анотація: Курс "Процеси і апарати харчових виробництв" призначений для вивчення студентами основ гідравліки, механічних, гідромеханічних, теплових та масообмінних процесів та обладнання, яке використовується для цих процесів, з метою отримання знань щодо протікання технологічних змін з сировиною, напівпродуктами та готовою продукцією на харчових підприємствах.

Рік останньої атестації: 2017