Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Магістр. Семестр: 1; 2. ЄКТС: 3; 4.
Автор: Наконечна Катерина Віталіївна - доцент кафедри глобальної економіки.
Анотація:
- Викладач: Наконечна Катерина Віталіївна
Спеціальність: 181 Харчові технології (Технології зберігання, консервування та переробки м'яса; Технології зберігання та переробки водних біоресурсів). ОС: Магістр. Семестр: 1. ECTS: 4.
Автор: Марчишина Євгенія Іванівна - доцент кафедри охорони праці та інженерії середовища.
- Викладач: Марчишина Євгенія Іванівна
- Викладач: Мотрич Михайло Миколайович
Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Магістр. Семестр: 1. ЄКТС: 4.
Розподіл годин: Лекції - 15. Практичні - 30. Самостійна робота - 75. Підсумковий контроль: Екзaмен.
Анотація: Психологія управління є необхідною складовою професійної підготовки фахівців. У змісті даного курсу відображена концептуальна позиція відповідно до якої умовою ефективної професійної діяльності фахівця є знання організаційних та управлінських закономірностей. Під час вивчення студенти отримують уявлення про психологічні закономірності управлінської діяльності, проблеми спілкування та взаємодії людей в різних соціальних структурах.
Силабус
- Викладач: Лавінська Леся Юріївна
- Викладач: Яшник Світлана Валеріївна
- Асистент: Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна
- Асистент: Теслюк Валентина Михайлівна
- Асистент: Тищенко Людмила Миколаївна
Спеціальність: 181 Харчові технології . Нутріціологія.
ОС: Магістр. Семестр: 2. ECTS: 4.
Автор: Супрун Аліна Григорівна, доцент кафедри філософії.
Анотація: Запропонований курс покликаний відтворити філософський образ сучасної науки, світоглядні підсумки її розвитку, проблематику сучасної епістемології та перспективи становлення науки. Метою курсу є вміння скласти цілісне уявлення про засади формування та вектори розвитку сучасного наукового знання.
Доступ: Закритий.
- Викладач: Супрун Аліна Григорівна