Спеціальність: 181 Харчові технології (Технології зберігання, консервування та переробки м'яса). ОС: Магістр. Семестр: 1. ECTS: 9.
Автор: Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна - доктор технічних наук, професор кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів.
- Викладач: Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна
- Викладач: Ісраелян Валентина Миколаївна
Спеціальність: 181 Харчові технології (Технології зберігання, консервування та переробки м’яса). ОС: Магістр. Семестр: 3. ECTS: 4.
Автор: Штонда Оксана Анатоліївна - доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: Під час вивчення дисципліни передбачається надати майбутнім фахівцям загальні відомості щодо складу і основних властивостей біологічних речовин різної хімічної природи, які входять до складу тваринницької сировини, використання даних речовин при виробництві органопрепаратів.
- Викладач: Штонда Оксана Анатоліївна

Спеціальність: 181 Харчові технології (Технології зберігання, консервування та переробки м'яса). ОС: Магістр. Семестр: 2. ЄКТС: 4.
Автор: Свердан Михайло Михайлович – доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту.
Анотація: Засвоєння комплексу теоретичних знань та оволодіння практичними навичками в галузі економіки підприємства, вивчення комплексу знань про підприємства та господарську діяльність, виробництво та його організацію, виробничі системи та їх функціонування; формування вмінь розробки виробничої стратегії, створення та використання галузевих виробничих систем як основи забезпечення досягнення цілі господарської організації.
- Викладач: Мовчун Світлана Вікторівна
- Викладач: Свердан Михайло Михайлович
Спеціальність: 181 Харчові технології (Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса). ОС: Магістр. Семестр: 1. ECTS: 2.
Анотація: Курс призначений для вивчення дисципліни «Ділова іноземна мова». Метою навчальної дисципліни є розвиток комунікативної спроможності в сферах професійного та ситуативного спілкування в усній і письмовій формах, навичок практичного володіння іноземною мовою в різних видах мовленнєвої діяльності в обсязі тематики, що обумовлена професійними потребами; оволодіння новітньою фаховою інформацією через іноземні джерела.
- Викладач: Рожков Юрій Григорович
- Викладач: Сиротіна Олена Олексіївна
Автор: Василів Володимир Павлович, доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК.
Анотація: Курсом передбачено вивчення теоретичних і практичних відомостей в області монтажу, експлуатації, ремонту та обслуговування обладнання підприємств м’ясопереробної галузі.
- Викладач: Василів Володимир Павлович
- Асистент: Паламарчук Ігор Павлович

Спеціальність: 181 Харчові технології (Технології зберігання, консервування та переробки м'яса). ОС: Магістр. Семестр: 2. ECTS: 4.
Розподіл годин: Лекції - 15. Лабораторні - 30 Самостійна робота - 75. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Дисципліна «Мікроструктурний аналіз м’яса та м’ясних продуктів» є вибірковою для підготовки магістрів з освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» за спеціальністю 181 "Харчові технології". Вона вивчає будову складових організму тварин, техніку мікроскопії, етапи виготовлення гістопрепаратів з м’яса і м’ясних продуктів, мікроскопічні ознаки свіжого і зіпсованого м’яса, особливості мікроскопічної будови м’яса і м’ясних продуктів за різних технологій їх зберігання (заморожування, соління, копчення, висушування, виготовлення консервів), мікроскопічні ознаки харчових і смакових добавок та найбільш поширених фальсифікатів тощо. Силабус
- Викладач: Дишлюк Надія Володимирівна
- Асистент: Стегней Жанна Георгіївна
- Асистент: Усенко Світлана Іванівна
Спеціальність: G13 «Харчові технології»
Освітня програма Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
ОС: Магістр. Семестр: 1. ECTS: 3.
Автор: Берник Ірина Миколаївна – д.т.н., професор кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК
Розподіл годин: Лекції - 15; Лабораторні - 15; Самостійна робота - 60.
Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Дисципліна призначена для аналізу технологічних параметрів та методів організації технологічних процесів з метою отримання найкращого результату та є теоретичною та практичною основою сукупності знань та вмінь, що формують профіль фахівця в галузі харчових технологій.
Програма дисципліни реалізується шляхом викладання теоретичного матеріалу, проведення лабораторних занять та самостійного опрацювання студентом як теоретичного, так і графічного матеріалу. Для визначення рівня засвоєння знань з дисципліни розроблено комплекти тестів, контрольних питань та індивідуальних завдань.
Робоча програма https://drive.google.com/file/d/1TsGP5H4a3x-ifHDmWeGp-x0JWRsGRBhm/view
- Викладач: Берник Ірина Миколаївна
- Викладач: Жеплінська Марія Михайлівна
Спеціальність: 181 Харчові технології (Технології зберігання, консервування та переробки м'яса). ОС: Магістр. Семестр: 4. ECTS: 4.
Автор: Жеплінська Марія Михайлівна - доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК.
Анотація: Курс призначений для вільного володіння студентами основних технологічних процесів виробництва галузі, забезпечення опанування можливостей раціонального використання сировинних, природних, фондо-, трудоресурсів з метою економії їх і зменшення негативного впливу на навколишнє середовище.
- Викладач: Жеплінська Марія Михайлівна
Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Магістр. Семестр: 3. ECTS: 4.
Викладач: Тарасенко Світлана Євгенівна, канд. техн. наук, доцент кафедри теплоенергетики.
Анотація: Метою вивчення дисципліни – підготовка кваліфікованих інженерних кадрів в області проектування систем теплозабезпечення підприємств галузі харчової промисловості з урахуванням особливостей їх побудови та експлуатації, як на основі традиційних, так і поновлюваних джерел енергії.
- Викладач: Тарасенко Світлана Євгенівна
Спеціальність: 181 Харчові технології (Технології зберігання, консервування та переробки м'яса). ОС: Магістр. Семестр: 2. ECTS: 9.
Автор: Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна - професор кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: У даному курсі висвітлені питання забезпечення якості м'яса та м’ясних продуктів при зберіганні. Наведено основні показники якості м'яса, та фактори, які впливають на її погіршення, причини псування м'яса та м’ясних продуктів.
- Викладач: Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна
- Викладач: Ісраелян Валентина Миколаївна
Автори: Слободянюк Наталія Михайлівна - завідувач кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів;
Анотація: У курсі розглядаються теоретичні і практичні питання сучасних технологій виготовлення кормів і виробництва кормових добавок, вибір оптимальних варіантів для конкретних природних та господарських умов з метою збільшення виробництва і покращення якості кормів та підвищення ефективності їх використання.
- Викладач: Омельян Аліна Миколаївна