Спеціальність: G13 «Харчові технології»
Освітня програма Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
ОС: Магістр. Семестр: 1. ECTS: 3.
Автор: Берник Ірина Миколаївна – д.т.н., професор кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК
Розподіл годин: Лекції - 15; Лабораторні - 15; Самостійна робота - 60.
Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Дисципліна призначена для аналізу технологічних параметрів та методів організації технологічних процесів з метою отримання найкращого результату та є теоретичною та практичною основою сукупності знань та вмінь, що формують профіль фахівця в галузі харчових технологій.
Програма дисципліни реалізується шляхом викладання теоретичного матеріалу, проведення лабораторних занять та самостійного опрацювання студентом як теоретичного, так і графічного матеріалу. Для визначення рівня засвоєння знань з дисципліни розроблено комплекти тестів, контрольних питань та індивідуальних завдань.
Робоча програма https://drive.google.com/file/d/1TsGP5H4a3x-ifHDmWeGp-x0JWRsGRBhm/view
- Викладач: Берник Ірина Миколаївна
- Викладач: Жеплінська Марія Михайлівна