Опції зарахування

Спеціальність: G13 «Харчові технології»

Освітня програма Технології зберігання, консервування та переробки м'яса

ОС: Магістр. Семестр: 1. ECTS: 3.

Автор:  Берник Ірина Миколаївна – д.т.н., професор кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК

Розподіл годин: Лекції - 15; Лабораторні - 15; Самостійна робота - 60.

Підсумковий контроль: Екзамен.

Анотація: Дисципліна призначена для аналізу технологічних параметрів та методів організації технологічних процесів з метою отримання найкращого результату та є теоретичною та практичною основою сукупності знань та вмінь, що формують профіль фахівця в галузі харчових технологій.

Програма дисципліни реалізується шляхом викладання теоретичного матеріалу, проведення лабораторних занять та самостійного опрацювання студентом як теоретичного, так і графічного матеріалу. Для визначення рівня засвоєння знань з дисципліни розроблено комплекти тестів, контрольних питань та індивідуальних завдань.

Робоча програма https://drive.google.com/file/d/1TsGP5H4a3x-ifHDmWeGp-x0JWRsGRBhm/view

Рік останньої атестації: 2023
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання