Спеціальність: 181 Харчові технології (Технології зберігання, консервування та переробки м'яса). ОС: Магістр. Семестр: 1. ECTS: 4.
Автор: Жеплінська Марія Михайлівна - доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК.
Анотація: Курс призначений для викладення основних методів постановки задач оптимізації окремих технологічних процесів технології консервування та переробки м'яса на базі відомих математичних моделей процесів або структури виробництва, використання результатів розрахунків під час дослідження, проектування та керування об'єктами.
Силабус https://drive.google.com/file/d/1JrqLuSAF5-cX6PN9_MdoyJwHcWSAaQ3t/view
- Викладач: Берник Ірина Миколаївна
- Викладач: Жеплінська Марія Михайлівна
Рік останньої атестації: 2023