Опції зарахування

Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Магістр. Семестр: 3. ECTS: 4.
Викладач: Тарасенко Світлана Євгенівна, канд. техн. наук, доцент кафедри теплоенергетики.
Анотація: Метою вивчення дисципліни – підготовка кваліфікованих інженерних кадрів в області проектування систем теплозабезпечення підприємств галузі харчової промисловості з урахуванням особливостей їх побудови та експлуатації, як на основі традиційних, так і поновлюваних джерел енергії.

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання