Опції зарахування

Спеціальність: G13 "Харчові технології" Освітньо-професійна програма: (Технології зберігання, консервування та переробки м'яса). ОС: Магістр. Семестр: 2. ECTS: 7.

Розподіл годин: Лекції - 30. Лабораторні - 45. Самостійна робота - 135. Підсумковий контроль: Екзамен.
Викладачі: Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна - професор кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів,  Ісраелян Валентина Миколаївна – к.т.н., доцент кафедри технології мясних, рибних та морепродуктів

Анотація: Метою вивчення навчальної дисципліни є поглиблення знань технологій консервування м’яса та м’ясних продуктів, опанування технологій новітніх методів консервування та зберігання, технологій спрямованих на скорочення втрат маси та якостей сировини і готової продукції, формування знань і практичних умінь удосконалення основних технологічних процесів, наукового підходу до вибору технологій зберігання і консервування м’ясних продуктів.

Рік останньої атестації: 2017
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання