Спеціальність: G13 Харчові технології (Технології зберігання, консервування та переробки м'яса). ОС: Магістр. Семестр: 2. ECTS: 7.
Розподіл годин: Лекції - 30. Лабораторні - 45. Самостійна робота - 135. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Метою вивчення навчальної дисципліни є поглиблення знань технологій консервування м’яса та м’ясних продуктів, опанування технологій новітніх методів консервування та зберігання, технологій спрямованих на скорочення втрат маси та якостей сировини і готової продукції, формування знань і практичних умінь удосконалення основних технологічних процесів, наукового підходу до вибору технологій зберігання і консервування м’ясних продуктів.
Робоча програма
- Викладач: Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна
- Викладач: Ісраелян Валентина Миколаївна