Спеціальність: G13 "Харчові технології" Освітньо-професійна програма: (Технології зберігання, консервування та переробки м'яса). ОС: Магістр. Семестр: 2. ECTS: 7.
Розподіл годин: Лекції - 30. Лабораторні - 45. Самостійна робота - 135. Підсумковий контроль: Екзамен.
Викладачі: Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна - професор кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, Ісраелян Валентина Миколаївна – к.т.н., доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів
Анотація: Метою вивчення навчальної дисципліни є поглиблення знань технологій консервування м’яса та м’ясних продуктів, опанування технологій новітніх методів консервування та зберігання, технологій спрямованих на скорочення втрат маси та якостей сировини і готової продукції, формування знань і практичних умінь удосконалення основних технологічних процесів, наукового підходу до вибору технологій зберігання і консервування м’ясних продуктів.
- Викладач: Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна
- Викладач: Ісраелян Валентина Миколаївна