Спеціальність: 181 Харчові технології (Технології зберігання, консервування та переробки м'яса). ОС: Магістр. Семестр: 2. ЄКТС: 4.
Викладачі: Усенко Світлана Іванівна, к.вет.н., доцент кафедри біоморфології хребетних ім. акад. В.Г. Касьяненка;
Дишлюк Надія Володимирівна, д.вет.н., професор кафедри біоморфології хребетних ім. акад. В.Г. Касьяненка.
Анотація: Дисципліна «Мікроструктурний аналіз м’яса та м’ясних продуктів» є вибірковою для підготовки магістрів з освітньої програми «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» за спеціальністю 181 "Харчові технології". Вона вивчає етапи виготовлення гістопрепаратів з м’яса і м’ясних продуктів, мікроскопічні ознаки свіжого і зіпсованого м’яса, особливості мікроскопічної будови м’яса і м’ясних продуктів за різних технологій їх зберігання (заморожування, соління, копчення, висушування, виготовлення консервів), мікроскопічні ознаки харчових і смакових добавок та найбільш поширених фальсифікатів тощо.
- Викладач: Дишлюк Надія Володимирівна
- Асистент: Усенко Світлана Іванівна