Магістри спеціальності Харчові технології

Спеціальність 181 «Харчові технології»

Освітня програма «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів»

Випускова кафедра: Технології м’ясних, рибних та морепродуктів

Тел.: (044) 527-88-85

E-mail: slob2210@ukr.net

Завідувач кафедри – кандидат технічних наук, доцент Голембовська Наталія Володимирівна

Спеціальність: 181 Харчові технології (Технології зберігання та переробки водних біоресурсів). ОС: Магістр. Семестр: 1. ECTS: 9.
Автор: Голембовська Наталія Володимирівна - доцент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: У курсі розглядаються питання сучасних технологій виготовлення, зберігання та безвідходного використання рибної сировини.

Рік останньої атестації: 2021

Спеціальність: 181 Харчові технології (Технології зберігання та переробки водних біоресурсів). ОС: Магістр. Семестр: 3. ECTS: 4.
Автор: Голембовська Наталія Володимирівна - доцент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: У курсі розглядаються питання по технології виготовлення біологічно активних речовин з риби та морепродуктів, зміни, які відбуваються у процесі виготовлення та їх зберігання.

Рік останньої атестації: 2019

Спеціальність: 181 Харчові технології (Технології зберігання та переробки водних біоресурсів). ОС: Магістр. Семестр: 2. ЄКТС: 4.
Автор: Свердан Михайло Михайлович – доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту.
Анотація: Засвоєння комплексу теоретичних знань та оволодіння практичними навичками в галузі економіки підприємства, вивчення комплексу знань про підприємства та господарську діяльність, виробництво та його організацію, виробничі системи та їх функціонування; формування вмінь розробки виробничої стратегії, створення та використання галузевих виробничих систем як основи забезпечення досягнення цілі господарської організації.

Спеціальність: 181 Харчові технології (Технології зберігання та переробки водних біоресурсів). ОС: Магістр. Семестр: 2. ЄКТС: 4.
Автор: Василів Володимир Павлович - доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК.
Анотація: Курсом передбачено вивчення теоретичних і практичних відомостей в області монтажу, експлуатації, ремонту та обслуговування обладнання підприємств рибопереробної галузі.

Рік останньої атестації: 2023

Спеціальність: 181 Харчові технології (Технології зберігання та переробки водних біоресурсів). ОС: Магістр. Семестр: 2. ЄКТС: 4.
Лектор: Усенко Світлана Іванівна, к. вет. наук, ст. викл. кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка.
Викладачі: Усенко Світлана Іванівна, к. вет. наук, ст. викл. кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка.

Дишлюк Надія Володимирівна, д-р вет. наук, професор кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка.
Анотація: Дисципліна вивчає етапи виготовлення гістопрепаратів з риби і морепродуктів, мікроскопічні ознаки свіжої і зіпсованої риби, особливості мікроскопічної будови риби і морепродуктів за різних технологій їх зберігання (заморожування, соління, копчення, висушування, виготовлення консервів), мікроскопічні ознаки харчових і смакових добавок та найбільш поширених фальсифікатів, які недобросовісні підприємці використовують при виготовленні фаршу для виробництва рибних продуктів.

Рік останньої атестації: 2022

Спеціальність: 181 Харчові технології (Технології зберігання та переробки водних біоресурсів). ОС: Магістр. Семестр: 2. ECTS: 4.
Автор: Жеплінська Марія Михайлівна - доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК.
Анотація: Курс призначений для викладення основних методів постановки задач оптимізації окремих технологічних процесів технології консервування та переробки риби на базі відомих математичних моделей процесів, використання результатів розрахунків під час дослідження, проектування та керування об'єктами.

Силабус https://drive.google.com/file/d/1c1hEhqw3vFa0xXPTXTy1y1wg9FxIoHqH/view

Рік останньої атестації: 2024

Спеціальність: 181 Харчові технології (Технології зберігання, консервування та переробки м'яса, Технології зберігання та переробки водних біоресурсів). ОС: Магістр. Семестр: 2. ECTS: 4.
Автор: Крижова Юлія Петрівна - доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: У курсі розглядаються питання методології наукових досліджень, контролю якості харчової продукції, сенсорного методу оцінки якості харчових продуктів, міжгалузевих стандартизованих методів контролю хімічного складу, дослідження властивостей, аналізу безпеки харчових продуктів.

Рік останньої атестації: 2024

Спеціальність: 181 Харчові технології (Технології зберігання та переробки водних біоресурсів. ОС: Магістр. Семестр: 2. ECTS: 10.
Автор: Голембовська Наталія Володимирівна - доцент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: у курсі розглядаються методи і способи зберігання, використання та оцінка якості рибної сировини, продукції залежно від попередньої обробки сировини та технології виготовлення продукції.
Протокол №2 від 28.09.2020.

Рік останньої атестації: 2020
Спеціальність: 181 Харчові технології (Технології зберігання та переробки водних біоресурсів). ОС: Магістр. Семестр 3. ЄКТС: 4.
Викладач: Менчинська Аліна Анатоліївна - ст. викладач кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: У курсі розглядаються питання технології виготовлення, зберігання та безвідходного використання рибної сировини. Вивчаються технології білкових продуктів з гідробіонтів та зміни, які відбуваються у процесі виготовлення, зберігання білкових мас, фаршів, концентратів, гідролізатів, формованих, структурованих, емульсійних та полікомпонентних продуктів регульованого складу і структури.
Протокол №3 від 23.11.2020.

Рік останньої атестації: 2020

Спеціальність: 181 Харчові технології (Технологія зберігання, консервування та переробки риби і  морепродуктів). ОС: Магістр. Семестр: 3. ЄКТС: 5.
Автор: Пилипчук Оксана Станіславівна, доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: У курсі розглядається класифікація рибних кормових продуктів з риби та різних гідробіотів, що широко використовуються у вигляді добавок до раціонів об’єктів аквакультури, сільськогосподарських тварин, птахів і хутрових звірів; вимоги до якості сировини та готової продукції відповідно до сучасної нормативної бази; обґрунтовані технологічні режими основних технологічних операцій; викладено особливості виготовлення рибного борошна різними методами та основні методи визначення його якості.

Рік останньої атестації: 2019

Спеціальність: 181 Харчові технології (Технології зберігання та переробки водних біоресурсів; Технології зберігання, консервування та переробки м’яса). ОС: Магістр. Семестр: 1. ECTS: 3.
Автор: Сілонова Наталія Борисівна - доцент кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції.

Викладачі: Слива Юлія Володимирівна –  кандидат технічних наук,  доцент кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції; Розбицька Тетяна Вікторівна –  доктор філософії (PhD),  асистент кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції.

Анотація: Курс призначений для викладення основних моделей та методів управління організацією на основі міжнародних вимог до систем управління, з використанням класичних інструментів та сучасних вимог міжнародних стандартів, а також вимог європейського та національного законодавства до діяльності операторів ринку харчових продуктів щодо забезпечення безпечності харчових продуктів, розроблення та провадження програм-передумов та процедур, заснованих на принципах НАССР.
Протокол №4 від 27.11.2020.

Рік останньої атестації: 2020
Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла