Опції зарахування

Спеціальність: 181 Харчові технології (Технології зберігання, консервування та переробки м'яса, Технології зберігання та переробки водних біоресурсів). ОС: Магістр. Семестр: 2. ECTS: 4.
Автор: Крижова Юлія Петрівна - доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: У курсі розглядаються питання методології наукових досліджень, контролю якості харчової продукції, сенсорного методу оцінки якості харчових продуктів, міжгалузевих стандартизованих методів контролю хімічного складу, дослідження властивостей, аналізу безпеки харчових продуктів.

Рік останньої атестації: 2024
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла