Спеціальність: 181 Харчові технології (Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів). ОС: Магістр. Семестр: 3. ЄКТС: 5.
Автор: Пилипчук Оксана Станіславівна, доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: У курсі розглядається класифікація рибних кормових продуктів з риби та різних гідробіотів, що широко використовуються у вигляді добавок до раціонів об’єктів аквакультури, сільськогосподарських тварин, птахів і хутрових звірів; вимоги до якості сировини та готової продукції відповідно до сучасної нормативної бази; обґрунтовані технологічні режими основних технологічних операцій; викладено особливості виготовлення рибного борошна різними методами та основні методи визначення його якості.
- Викладач: Пилипчук Оксана Станіславівна