Опції зарахування

Спеціальність: 181 Харчові технології (Технологія зберігання, консервування та переробки риби і морепродуктів). ОС: Магістр. Семестр: 3. ЄКТС: 5.

Розподіл годин: Лекції - 20. Лабораторні - 20. Самостійна робота -110.

Підсумковий контроль: Екзамен

Анотація: Навчальна компонента «Технологія рибного борошна» розкриває теоретичні основи та практичні аспекти виробництва рибного борошна – цінного білкового кормового продукту, що отримується в результаті переробки риби та відходів рибного господарства. У межах курсу вивчаються хімічний склад і поживна цінність сировини для рибного борошна; технологічні схеми виробництва (варіння, пресування, сушіння, подрібнення); технічні засоби і обладнання, що використовуються на різних етапах переробки; санітарно-гігієнічні вимоги до виробництва та зберігання готової продукції; особливості виробництва борошна з різних видів водних біоресурсів (дрібна риба, відходи філеювання, морські безхребетні тощо). Також розглядаються сучасні підходи до підвищення якості рибного борошна, зменшення втрат поживних речовин та впровадження екологічно безпечних технологій.

Викладач

Рік останньої атестації: 2019
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання