Опції зарахування

Спеціальність: 181 Харчові технології (Технологія зберігання, консервування та переробки риби і  морепродуктів). ОС: Магістр. Семестр: 3. ЄКТС: 5.
Автор: Пилипчук Оксана Станіславівна, доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: У курсі розглядається класифікація рибних кормових продуктів з риби та різних гідробіотів, що широко використовуються у вигляді добавок до раціонів об’єктів аквакультури, сільськогосподарських тварин, птахів і хутрових звірів; вимоги до якості сировини та готової продукції відповідно до сучасної нормативної бази; обґрунтовані технологічні режими основних технологічних операцій; викладено особливості виготовлення рибного борошна різними методами та основні методи визначення його якості.

Рік останньої атестації: 2019
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла