Опції зарахування

Спеціальність: 181 Харчові технології (Технології зберігання та переробки водних біоресурсів). ОС: Магістр. Семестр: 2. ЄКТС: 4.
Лектор: Усенко Світлана Іванівна, к. вет. наук, ст. викл. кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка.
Викладачі: Усенко Світлана Іванівна, к. вет. наук, ст. викл. кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка.

Дишлюк Надія Володимирівна, д-р вет. наук, професор кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка.
Анотація: Дисципліна вивчає етапи виготовлення гістопрепаратів з риби і морепродуктів, мікроскопічні ознаки свіжої і зіпсованої риби, особливості мікроскопічної будови риби і морепродуктів за різних технологій їх зберігання (заморожування, соління, копчення, висушування, виготовлення консервів), мікроскопічні ознаки харчових і смакових добавок та найбільш поширених фальсифікатів, які недобросовісні підприємці використовують при виготовленні фаршу для виробництва рибних продуктів.

Рік останньої атестації: 2022
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла