Опції зарахування

Спеціальність: G13 «Харчові технології»

Освітня програма Технології зберігання та переробки риби і морепродуктів

ОС: Магістр. Семестр: 1. ECTS: 3.

Автор:  Берник Ірина Миколаївна – д.т.н., професор кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК

Розподіл годин: Лекції - 15; Лабораторні - 15; Самостійна робота - 60.

Підсумковий контроль: Екзамен.

Анотація: Дисципліна призначена для аналізу технологічних параметрів та методів організації технологічних процесів з метою отримання найкращого результату та є теоретичною та практичною основою сукупності знань та вмінь, що формують профіль фахівця в галузі харчових технологій.

Програма дисципліни реалізується шляхом викладання теоретичного матеріалу, проведення лабораторних занять та самостійного опрацювання студентом як теоретичного, так і графічного матеріалу. Для визначення рівня засвоєння знань з дисципліни розроблено комплекти тестів, контрольних питань та індивідуальних завдань.

Робоча програма https://drive.google.com/file/d/1N5dZpr-QqMIN4TpjvOPAfPGcRfF1EtDf/view

Рік останньої атестації: 2024
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.