Спеціальність: 181 Харчові технології (Технології зберігання та переробки водних біоресурсів). ОС: Магістр. Семестр 3. ЄКТС: 4.
Викладач: Менчинська Аліна Анатоліївна - ст. викладач кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: У курсі розглядаються питання технології виготовлення, зберігання та безвідходного використання рибної сировини. Вивчаються технології білкових продуктів з гідробіонтів та зміни, які відбуваються у процесі виготовлення, зберігання білкових мас, фаршів, концентратів, гідролізатів, формованих, структурованих, емульсійних та полікомпонентних продуктів регульованого складу і структури.
Протокол №3 від 23.11.2020.
Викладач: Менчинська Аліна Анатоліївна - ст. викладач кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: У курсі розглядаються питання технології виготовлення, зберігання та безвідходного використання рибної сировини. Вивчаються технології білкових продуктів з гідробіонтів та зміни, які відбуваються у процесі виготовлення, зберігання білкових мас, фаршів, концентратів, гідролізатів, формованих, структурованих, емульсійних та полікомпонентних продуктів регульованого складу і структури.
Протокол №3 від 23.11.2020.
- Викладач: Менчинська Аліна Анатоліївна
Рік останньої атестації: 2020