Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Магістр. Семестр: 3 (маг. 2 р.н.). ECTS: 6.
Автор: Хомічак Любомир Михайлович - професор кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктівВеретинська Ірина Анатоліївна - асистент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктівХарсіка Ірина Анатоліївна - старший викладач кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів
Анотація: Курс призначено для формування професійних компетенцій щодо вирішення конкретних виробничих завдань корегування структури харчування населення шляхом створення і впровадження інноваційних технологій безпечних харчових продуктів функціонального призначення з використанням натуральної сировини підвищеної поживної цінності, дієтичних добавок та спеціальних ресурсозберігаючих методів обробки сировини - кріогенних, екструзійних, молекулярних, креативних і ф'южн-технологій.
- Teacher: Веретинська Ірина Анатоліївна
Спеціальність:181 - Харчові технології (ОНП Нутриціологія)
ОС: Магістр. Семестр: 3. ECTS: 4.
Лектор: Науменко Оксана Василівна, д.т.н., професор
кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів
Викладач: Штонда Оксана Анатоліївна, к.т.н., доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація:Метоюдисципліни є формування у студентів системи знань щодо сучасного стану проблеми мікробної екології людини.Розглянути причини та наслідки мікроекологічних порушень; охарактеризувати різні заходи бактеріальної профілактики та терапії, способи підтримки та відновлення мікробного гомеостазулюдини; опанувати класичні та сучасні методи мікробіологічних досліджень, що використовуються при діагностицідисбактеріозів, при створенні пробіотичних препаратів та продуктів функціонального призначення.
У викладанні дисципліни розглядаються технології, які застосовуються у виробництві пробіотиків, пребіотиків та продуктів функціонального харчування на основі пробіотичних мікроорганізмів.
- Teacher: Штонда Оксана Анатоліївна
Спеціальність: 181 «Харчові технології», ОНП «Нутриціологія», ОС: Магістр. Семестр: 4. ECTS: 4.
Лектор: Хомічак Любомир Михайлович, д.т. наук, професор кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів.
Викладач: Тищенко Людмила Миколаївна, к.т.наук, доцент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів..
Анотація: Метою дисципліни є формування у студентів системи знань щодо грамотного написання магістерської роботи, ознайомлення з етапами науково-пошукової роботи, написання наукових статей до фахових журналів, правилами оформлення теми, розділів роботи, посилання на літературні джерела, графічного матеріалу, постерних доповідей, презентацій, авторефератів.
- Teacher: Омельян Аліна Миколаївна
- Teacher: Тищенко Людмила Миколаївна
Спеціальність: 181 Харчові технології (Нутриціологія). ОС: Магістр. Семестр: 4. ЄКТС: 4.
Викладач: Ємцев Віктор Іванович - д.е.н., професор кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів.
- Teacher: Голембовська Наталія Володимирівна
- Teacher: Ємцев Віктор Іванович
Спеціальність: 181 - Харчові технології (ОНП Нутриціологія)
ОС: Магістр. Семестр: 4. ECTS: 4.
Лектор: Науменко Оксана Василівна, д.т.н., професор
кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів
Викладач: Штонда Оксана Анатоліївна, к.т.н., доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: Метою вивчення дисципліни є формування необхідних теоретичних знань про харчові та дієтичні добавки, їх класифікацію, склад, роль у харчових технологіях та харчуванні.Головне завдання вивчення дисципліни полягає в отриманні знань і вмінь раціонального використання добавок у технологіях харчових продуктів, методів управління якістю готової продукції.
- Teacher: Штонда Оксана Анатоліївна
Спеціальність: 181 Харчові технології (ОП Нутриціологія). ОС: Магістр. Семестр: 4. ECTS: 3.
Автор: Сілонова Наталія Борисівна - доцент кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції.
Анотація: Курс призначений для викладення основних моделей та підходів до управління закладами харчування на основі міжнародних вимог до систем управління, з використанням класичних інструментів і сучасних вимог законодавства та міжнародних стандартів до діяльності операторів ринку харчових продуктів щодо забезпечення безпечності харчування, розроблення та провадження програм-передумов та процедур, заснованих на принципах НАССР
- Teacher: Сілонова Наталія Борисівна
- Non-editing teacher: Сухенко Владислав Юрійович
Спеціальність: 181 "Харчові технології"; ОП: "Нутриціологія»
ОС: Магістр. Семестр: 1. ECTS: 6.
Автор: Прядко Ольга Анатоліївна - доцент кафедри стандартизації та
сертифікації с.-г. продукції.
Анотація: курс призначений для отримання детальних знань
про склад, природу, будову та перетворення неорганічних і органічних сполук,
склад харчової сировини, продуктів її переробки та хімічних перетворень, які
протікають при виробництві, зберіганні та в процесі харчування людини, та ознайомлення із
сучасними методами досліджень.

- Teacher: Прядко Ольга Анатоліївна
Спеціальність: 181 «Харчові технології» (Нутриціологія). ОС: Магістр. Семестр: 4. ECTS: 3. Лектор: Мартинчук Олександр Аркадійович, к. м. наук, доцент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів. Викладач: Пилипчук Оксана Станіславівна, к. с.-г. наук, асистент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів.. Анотація: Метою курсу є формування знань з теорії та методології організації реклами здоров'я у вивченні чинників здоров'я, а також засобів і методів його збереження, зміцнення і розвитку.
- Teacher: Ніколаєнко Микола Станіславович
- Teacher: Пилипчук Оксана Станіславівна
- Teacher: Боднарчук Оксана Василівна
Спеціальність: 181 Харчові технології (Нутриціологія) ОС: Магістр. Семестр: 1.
ECTS: 4.
Автори: Самарський А.Ю., Супрун Аліна Григорівна, доцент кафедри філософії.
Анотація: Запропонований курс покликаний відтворити філософський образ сучасної науки, світоглядні підсумки її розвитку, проблематику сучасної епістемології та перспективи становлення науки. Метою курсу є вміння скласти цілісне уявлення про засади формування та вектори розвитку сучасного наукового знання.
Доступ: Закритий.
- Teacher: Супрун Аліна Григорівна
Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Магістр. ОНП: Нутриціологія. Семестр: 2. ECTS: 4.
Лектор: Крижова Юлія Петрівна, к.т.н., доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів.
Викладач: Крижова Юлія Петрівна, к.т.н., доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація. У курсі розглядаються питання про екологічні проблеми, споживання їжі, засвоєння, метаболізм, утилізування, виведення, процеси обміну та засвоєння енергії їжі, а також фактори, які впливають на вживання та вибір їжі людиною; методи відтворення харчування; основи епідеміології харчування, профілактики основних неінфекційних захворювань; застосування стандартизованих методів дослідження.
- Teacher: Крижова Юлія Петрівна
Спеціальність:181" Харчові технології"
ОС: Магістр. Семестр: 3. ECTS: 4.
Лектор: к.мед.н., доцент Швець О.В.
Викладач: Іванюта А. О., к.т.н, асистент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: Метою курсу є формування у студентів теоретичних і практичних знань з питань державної політики в галузі безпеки продовольчої сировини і харчових продуктів.
- Teacher: Голембовська Наталія Володимирівна
- Teacher: Ісраелян Валентина Миколаївна