Спеціальність: 181 Харчові технології ОС: Магістр Семестр: 2-3 ЄКТС: 3.
Автор: Базелюк Василь Григорович, канд. пед. наук, доцент кафедри управління та освітніх технологій.
- Викладач: Базелюк Василь Григорович
- Викладач: Устименко Ігор Миколайович
Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Магістр. Семестр: 3. ECTS: 6.
Автор: Очколяс Олена Миколаївна - доцент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: Курс призначено для формування професійних компетенцій щодо вирішення конкретних виробничих завдань корегування структури харчування населення шляхом створення і впровадження інноваційних технологій безпечних харчових продуктів функціонального призначення з використанням натуральної сировини підвищеної поживної цінності, дієтичних добавок та спеціальних ресурсозберігаючих методів обробки сировини - кріогенних, екструзійних, молекулярних, креативних і ф'южн-технологій.
- Викладач: Очколяс Олена Миколаївна
Спеціальність: 181 Харчові технології (Нутриціологія). ОС: Магістр. Семестр: 4. ECTS: 4.
Лектор: Хомічак Любомир Михайлович, д-р техн. наук, професор кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: Метою дисципліни є формування у студентів системи знань щодо грамотного написання магістерської роботи, ознайомлення з етапами науково-пошукової роботи, написання наукових статей до фахових журналів, правилами оформлення теми, розділів роботи, посилання на літературні джерела, графічного матеріалу, постерних доповідей, презентацій, авторефератів.
НН21'zav8
- Викладач: Омельян Аліна Миколаївна
Спеціальність: 181 Харчові технології (Нутриціологія). ОС: Магістр. Семестр: 4. ЄКТС: 4.
Викладач: Ємцев Віктор Іванович, д-р екон. наук, професор кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів.
bank0
Спеціальність: 181 Харчові технології (Нутриціологія). ОС: Магістр. Семестр: 4. ECTS: 4.
Лектор: Науменко Оксана Василівна, д.т.н., професор кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів.
Викладач: Штонда Оксана Анатоліївна, к.т.н., доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: Метою вивчення дисципліни є формування необхідних теоретичних знань про харчові та дієтичні добавки, їх класифікацію, склад, роль у харчових технологіях та харчуванні. Головне завдання вивчення дисципліни полягає в отриманні знань і вмінь раціонального використання добавок у технологіях харчових продуктів, методів управління якістю готової продукції.
НП21'5prez
- Викладач: Штонда Оксана Анатоліївна
Автор: Сілонова Наталія Борисівна - доцент кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції.
Анотація: Курс призначений для викладення основних моделей та підходів до управління закладами харчування на основі міжнародних вимог до систем управління, з використанням класичних інструментів і сучасних вимог законодавства та міжнародних стандартів до діяльності операторів ринку харчових продуктів щодо забезпечення безпечності харчування, розроблення та провадження програм-передумов та процедур, заснованих на принципах НАССР.
- Викладач: Розбицька Тетяна Вікторівна
- Викладач: Слива Юлія Володимирівна
Спеціальність: 181 Харчові технології (Нутриціологія). ОС: Магістр. Семестр: 1. ECTS: 6.
Автор: Устименко Ігор Миколайович - доцент кафедри технології м'ясних, рибиних та морепродуктів.
Анотація: Курс призначений для отримання знань про склад, природу, будову та перетворення неорганічних і органічних сполук, склад харчової сировини, продуктів її переробки та хімічних перетворень, які протікають при виробництві, зберіганні та в процесі харчування людини, та ознайомлення із сучасними методами досліджень.
- Викладач: Устименко Ігор Миколайович
- Викладач: Очколяс Олена Миколаївна
Спеціальність: 181 Харчові технології (Нутриціологія) ОС: Магістр. Семестр: 1.
ECTS: 4.
Автори: Супрун Аліна Григорівна, доцент кафедри філософії.
Анотація: Запропонований курс покликаний відтворити філософський образ сучасної науки, світоглядні підсумки її розвитку, проблематику сучасної епістемології та перспективи становлення науки. Метою курсу є вміння скласти цілісне уявлення про засади формування та вектори розвитку сучасного наукового знання.
Доступ: Закритий.
- Викладач: Супрун Аліна Григорівна
Спеціальність:181 Харчові технології (Нутриціологія). ОС: Магістр. Семестр: 1. ECTS: 5.
Автор:
Крижова Юлія Петрівна, к.т.н., доцент кафедри технології м'ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: У курсі розглядаються питання про екологічні проблеми, споживання їжі, засвоєння, метаболізм, утилізування, виведення, процеси обміну та засвоєння енергії їжі, а також фактори, які впливають на вживання та вибір їжі людиною; методи відтворення харчування; основи епідеміології харчування, профілактики основних неінфекційних захворювань; застосування стандартизованих методів дослідження.
- Викладач: Крижова Юлія Петрівна
Лектор: Швець О.В., канд. мед. наук, доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів.
Викладач: Іванюта Анастасія Олександрівна, канд. техн. наук, асистент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: Метою курсу є формування у студентів теоретичних і практичних знань з питань державної політики в галузі безпеки продовольчої сировини і харчових продуктів.
- Викладач: Іванюта Анастасія Олександрівна
Викладач: Голембовська Наталія Володимирівна, доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів.
- Викладач: Мартинчук Олександр Аркадійович
- Викладач: Ісраелян Валентина Миколаївна