Опції зарахування

Спеціальність: 181 Харчові технології (Нутриціологія). ОС: Магістр. Семестр: 3. ECTS: 4.
Лектор: Швець О.В., канд. мед. наук, професор, завідувач кафедри громадського здоров'я та нутриціології
Викладач: Балашов К.В., д-р філос. (медицина), ст. викладач кафедри громадського здоров'я та нутриціології
Анотація: Метою курсу є формування у студентів теоретичних і практичних знань з питань державної політики в галузі безпеки продовольчої сировини і харчових продуктів.

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла

Кернінг шрифтів

Видимість картинок

Інтервал між літерами

0

Висота рядка

1.2