Опції зарахування

Спеціальність: 181 Харчові технології (Нутриціологія). ОС: Магістр. Семестр: 1. ЄКТС: 4.
Розподіл годин: Лекції - 10; Лабораторні - 10; Самостійна робота - 100. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Метою курсу є формування знань щодо основних складових харчових продуктів, їх значенням для здоров’я людини; основ раціонального харчування, особливостей лікувально-дієтичного харчування, нетрадиційних методів харчування та специфіки харчування спортсменів.
Покликання на силабус Силабус

НП20'5tem`5prez

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла