Спеціальність: 181 Харчові технології (Нутриціологія). ОС: Магістр. Семестр: 1. ЄКТС: 4.
Розподіл годин: Лекції - 10; Лабораторні - 10; Самостійна робота - 100. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Метою курсу є формування знань щодо основних складових харчових продуктів, їх значенням для здоров’я людини; основ раціонального харчування, особливостей лікувально-дієтичного харчування, нетрадиційних методів харчування та специфіки харчування спортсменів.
Силабус
НП20'5tem`5prez
Спортивне і превентивне харчування`
Опції зарахування
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Шрифти
Розмір шрифта
1
Колір тексту
Колір тла