Опції зарахування

НутриціологіяСпеціальність: 181 Харчові технології (Нутриціологія) ОС: Магістр. Семестр: 1. ECTS: 4.
Викладач: Супрун Аліна Григорівна, доцент кафедри філософії та міжнародної комунікації.
Анотація: Запропонований курс покликаний відтворити філософський образ сучасної науки, світоглядні підсумки її розвитку, проблематику сучасної епістемології та перспективи становлення науки. Дисципліна «Філософія науки та інноваційного розвитку» спрямована на формування загальнометодологічної культури магістранта і забезпечує розвиток критичного рефлексивного мислення. Аналізуються філософські засади сучасного наукового знання, наукової раціональності, наукової картини світу; раціональні та некласичні форми природничих і соціогуманітарних моделей сучасного наукового дискурсу. Особлива увага приділяється розкриттю міждисциплінарних взаємодій характерних для сучасної науки та філософії. Метою курсу є вміння скласти цілісне уявлення про засади формування та вектори розвитку сучасного наукового знання.

Рік останньої атестації: 2009
Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання