Спеціальність: 181 Харчові технології (Нутриціологія). ОС: Магістр. Семестр: 2. ЄКТС: 5.
Викладачі: Мартинчук Олександр Аркадійович - канд. мед. наук, доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів; Ісраелян Валентина Миколаївна - старший викладач кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: Метою вивчення навчальної дисципліни є формування у майбутніх фахівців вмінь і навичок з організації системи здорового харчування, засвоїти теоретичні та практичні основи щодо здорового харчування, сучасних концепцій про збалансоване харчування, енергетичні затрати організму, харчову та біологічну цінність продуктів харчування та харчових добавок. Основною метою лабораторних занять є розширення та поглиблення теоретичних знань, а також здобуття навичок у вирішенні практичних завдань, вмілого використання теоретичних положень науки про харчування в самостійній діяльності спеціаліста в галузі харчування.
- Викладач: Ісраелян Валентина Миколаївна
- Викладач: Мартинчук Олександр Аркадійович