Опції зарахування

Спеціальність: 181 Харчові технології (Нутриціологія). ОС: Магістр. Семестр: 4. ЄКТС: 4.
Викладач: Ємцев Віктор Івановичд-р екон. наук, професор кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів.

ВНП'bank0

Гості не можуть отримати доступ до цього курсу. Будь ласка, увійдіть.
Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання