Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 4 (4-5). ECTS: 4 (9).
Автор: Чепіль Людмила Василівна - доцент кафедри біології тварин.
Анотація: формування теоретичних знань та набуття практичних навичок з планування, організації і проведення гігієнічних та санітарно-профілактичних заходів у галузі тваринництва.
- Викладач: Чепіль Людмила Василівна
- Асистент: Афанасенко Володимир Юрійович
- Асистент: Дегтяренко Олена Володимирівна
- Асистент: Лихач Анна Василівна
- Асистент: Михальська Віта Михайлівна
- Асистент: Прокопенко Наталія Павлівна
Рік останньої атестації: 2018