Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 3. ЄКТС: 4.
Автори: Сичов М.Ю. - завідувач кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного, професор; Уманець Д.П.; Андрієнко Л.М.; Голубєва Т.А.
Анотація: Видовий склад, біологія, методи природного та штучного відтворення тварин, годівля та розведення тварин, основні технологічні процеси виробництва продукції тваринництва.
Протокол №3 від 23.11.2020.

Рік останньої атестації: 2020

Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання