Спеціальності: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.

ОС: Бакалавр. Семестр: 5 (3-5). ECTS: 3 (11).
Автори:

  • Сичов Михайло Юрійович - завідувач кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П. Д. Пшеничного;
  • Уманець Дмитро Петрович - доцент кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П. Д. Пшеничного;
  • Голубєва Тетяна Анатоліївна - старший викладач кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П. Д. Пшеничного.


Анотація: У курсі висвітленні питання наукових основ повноцінної годівлі свиней, птиці та хутрових звірів.

Рік останньої атестації: 2019

Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла