Спеціальності: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 5 (3-5). ECTS: 3 (11).
Автори:
Сичов Михайло Юрійович - завідувач кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного;
Уманець Дмитро Петрович - доцент кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного;
Голубєва Тетяна Анатоліївна - старший викладач кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного;
Уманець Руслана Миколаївна - доцент кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві.
Анотація: У курсі висвітленні питання наукових основ повноцінної годівлі свиней, птиці та хутрових звірів.

Рік останньої атестації: 2019