Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва (Живлення тварин). ОС: Магістр. Семестр: 3. ECTS: 5.
Розподіл годин: Лекції - ; Практичні - ; Самостійна робота - . Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Тут напишіть в один абзац анотацію своєї дисципліни.
Протокол №3 від 23.11.2020.

Покликання на силабус Силабус

Рік останньої атестації: 2020
Автори курсу: Яценко Олександр Віталійович

Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання