Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробка продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 6; 3 (Ск). ECTS: 4.
Автори: Туринський Василь Михайлович, доктор с.-г. наук, професор кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві; Богданова Наталія Василівна, кандидат с.-г. наук, доцент кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві.
Анотація: Народногосподарське значення, стан і перспективи розвитку козівництва. Біологічні особливості кіз. Біологічна і харчова цінність козлятини та козиного молока. Породи, поширення та породне районування. Технології виробництва і переробки козиного молока. Структурна схема формування конкурентоспроможного виробництва і переробки продукції козівництва України.

Рік останньої атестації: 2023