Cпеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 2. ЄКТС: 3.
Лектори: д.вет.н., професор Костюк Володимир Кіндратович; к.вет.н., доцент Стегней Жанна Георгіївна.
Автори: Друзь Наталія Віталіївна - доцент кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка; Стегней Жанна Георгіївна - доцент кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка.
Анотація: Вивчення морфології сільськогосподарських тварин у вищому навчальному закладі має за мету набуття студентами знань з будови і закономірностей розвитку тіла сільськогосподарських тварин в світлі причинної обумовленості та видової специфічності.

Рік останньої атестації: 2020
Автори курсу: Друзь Наталія Віталіївна

Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла