Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю.
Спеціальність:
 211 Ветеринарна медицина; 212 Ветеринарна гігієна. ОС: Магістр. Семестр: 8. ЄКТС: 5.
Автор: Слободянюк Наталія Михайлівна - доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів; Самойліченко Ольга Вікторівна - доцент кафедри стандартизації, сертифікації та управління якістю сільськогосподарської продукції.
Анотація: Курс розроблений як дисципліна вільного вибору студентами НУБіП України, які бажають організовувати свою професійну діяльність з дотриманням вимог міжнародних стандартів. Мета курсу полягає у формуванні знань, вмінь та навиків управління якістю продукції, процесу чи послуги шляхом впровадження міжнародно визнаних систем управління якістю, належного метрологічного забезпечення, сертифікації, аудиту та акредитації організацій будь-якого спрямовування.