Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 3. ЄКТС: 4.
Автори: Афанасенко Володимир Юрійович - доцент кафедри біології тварин; Чепіль Людмила Василівна - доцент кафедри біології тварин та санітарії імені професора А.К. Скороходька.
Анотація: Курс вивчає основи загальної екології; дію екологічних факторів на сільськогосподарських тварин і продукцію тваринництва; природо-ресурсний потенціал галузі тваринництва; причини біогенного забруднення в умовах інтенсифікації сільськогосподарського виробництва; основи сільськогосподарської радіоекології; засади виробництва екологічно-чистої продукції тваринництва; організацію охорони довкілля та раціонального природокористування в умовах виробництва продукції тваринництва; принципи екологізації тваринництва; екологічно-економічні засади господарювання.

Рік останньої атестації: 2022