Спеціальність: 212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза. ОС: Магістр. Семестр: 8 (8-10). ЄКТС: 4 (11); 1 (навчальна практика).
Лектор: Таран Тетяна Володимирівна - доцент кафедри ветеринарної гігієни ім. проф. А.К. Скороходька.
Анотація: Основною метою викладання дисципліни є формування знань із проведення ветеринарно-санітарних заходів та чіткого вирішення питань санітарно-гігієнічних досліджень і ветеринарно-санітарного благополуччя харчових продуктів та технічної сировини тваринного походження під час їх виробництва (приватний сектор, колективні господарства та ін.), на всіх етапах технології переробки (м'ясо-, молокопереробні підприємства, птахокомбінати, рибокомбінати та ін.), а також під час транспортування, зберігання та в місцях реалізації, дотримуючись виконання діючих ветеринарно-санітарних правил.

Рік останньої атестації: 2022