Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 1. ECTS: 6.
Всього: лекції – 60 год.; практичні – 60 год.; самостійна - 60 год.
Автор: Савчук Світлана Геннадіївна - старший викладач кафедри вищої та прикладної математики.
Анотація: Курс складається з 4 модулів і включає теми, які необхідні майбутнім харчовим технологам у професійній діяльності.

Рік останньої атестації: 2021

Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання