Спеціальність: 208 Агроінженерія. ОС: Бакалавр. Семестр: 2. ЄКТС: 2 (4).
Автори: Маценко Микола Іванович - доцент кафедри технологій виробництва молока та м’яса; Насіковський Володимир Анатолійович - доцент кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика.
Комплексна дисципліна:
Тваринництво - каф. технологій виробництва молока та м’яса.
Зберегання та переробка продукції рослинництва - каф. технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва.


Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання