![](https://elearn.nubip.edu.ua/pluginfile.php/187880/course/overviewfiles/%D0%92%D0%A1%D0%95.jpg)
Спеціальність: 212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза. ОС: Магістр. Семестр: 9-10 (8-10). ЄКТС: 7 (12).
Автори: 9 семестр - Таран Тетяна Володимирівна, доцент кафедри ветеринарної гігієни ім. проф. А.К. Скороходька; 10 семестр - Ткачук Світлана Алімівна, професор кафедри ветеринарної гігієни ім. проф. А.К. Скороходька.
Анотація: Метою викладання дисципліни є формування у фахівців знань із проведення ветеринарно-санітарних заходів та чіткого вирішення питань санітарно-гігієнічних досліджень і ветеринарно-санітарного благополуччя харчових продуктів та технічної сировини тваринного походження під час їх виробництва (приватний сектор, колективні господарства та ін.), на всіх етапах технології переробки (м'ясопереробні підприємства, птахокомбінати, тощо ), а також під час транспортування, зберігання та в місцях реалізації, дотримуючись виконання діючих ветеринарно-санітарних правил.
- Викладач: Галабурда Марія Алімівна
- Викладач: Таран Тетяна Володимирівна
- Викладач: Ткачук Світлана Алімівна