Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 6 (5-8). ECTS: 2 (13).
Автори: Менчинська Аліна Анатоліївна - старший викладач кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів, Іванюта Анастасія Олександрівна - асистент кафедри технології мясних, рибних та морепродуктів.
Анотація: У курсі розглядаються питання технологічного процесу виробництва рибних продуктів, показників їх якості та безпечності, умов зберігання, консервування. Вивчення цієї дисципліни дає майбутнім фахівцям можливість науково обґрунтовувати і керувати технологічними процесами переробки риби та морепродуктів з метою виробництва високоякісної продукції.

2018-2019 н.п.: Технологія галузі

Рік останньої атестації: 2019

Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла