Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 11. ECTS: 4.
Автор: Захаренко Микола Олександрович - д-р біол. наук, професор кафедри гігієни, санітарії та ветеринарно-санітарної експертизи.
Анотація: Метою вивчення дисципліни «Промислова екологія рибопереробних підприємств» є опанування студентами загальних та спеціальних екологічних вимог до виробничої діяльності підприємств рибопереробної промисловості, які включають види, обсяг та санітарно-гігієнічну оцінку відходів, сучасні способи їх обробки та знезараження, характеристику основних об’єктів, споруд та технологій їх переробки, а також нормативних документів, які регламентують поводження з відходами.


Accessibility

Шрифти

Розмір шрифта

1

Колір тексту

Колір тла