Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Магістр. Семестр: 2. ЄКТС: 2 (4).
Автор: Андросович Іван Іванович - доцент кафедри організації підприємництва та біржової діяльності.
Анотація: Завданням дисципліни є вивчення основних організаційно-правових структур аграрного бізнесу, започаткування власної справи та ефективного планування; метою - формування у студентів знань та вмінь щодо організації бізнесу в галузі тваринництва.


Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання