Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 5 (4-5). ЄКТС: 4 (8).
Автор: Бочков Василь Миколайович - доцент кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин.
Анотація: Курс є другою частиною дисципліни "Розведення тварин". У курсі розглядаються методи оцінки племінної цінності тварин,теоретичні та практичні основи добору та підбору тварин, вивчаються методи розведення тварин: чистопородне, схрещування і гібридизація.
Протокол №3 від 23.11.2020.

Рік останньої атестації: 2020
Автори курсу: Бочков Василь Миколайович

Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання