Спеціальність: 204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва. ОС: Магістр. Семестр: 3. ECTS: 4.
Анотація: Вивчення дисципліни «Звіpівництво як бізнес» – сприяє оволодінню майбутніми фахівцями теоретичними знаннями та практичними навичками щодо розведення та селекції хутрових звірів, удосконалення методів утримання та годівлі, складання техніко-економічних розрахунків, раціонального використання сировинних ресурсів, живої праці, основних та оборотних фондів.
Силабус

Рік останньої атестації: 2024
Автори курсу: Уманець Руслана Миколаївна

Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання