Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. ОС: Бакалавр. Семестр: 3 (3-5). ECTS: 4 (11).
Автори: Сичов Михайло Юрійович - завідувач кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П. Д. Пшеничного; Уманець Дмитро Петрович - доцент кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П. Д. Пшеничного;
Голубєва Тетяна Анатоліївна - старший викладач кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П. Д. Пшеничного; Уманець Руслана Миколаївна - доцент кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві.
Анотація: У курсі висвітленні питання наукових основ повноцінної годівлі тварин та технології кормів і оцінки їх якості.

Рік останньої атестації: 2019