Спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
ОС: Бакалавр. Семестр: 3 (3-5). ECTS: 4 (11).
Автори:
- Сичов Михайло Юрійович - завідувач кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П. Д. Пшеничного;
- Уманець Дмитро Петрович - доцент кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П. Д. Пшеничного;
- Голубєва Тетяна Анатоліївна - старший викладач кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П. Д. Пшеничного.
Анотація: У курсі висвітленні питання наукових основ повноцінної годівлі тварин та технології кормів і оцінки їх якості.
- Викладач: Голубєва Тетяна Анатоліївна
- Викладач: Ісько Ольга Юріївна
- Викладач: Пітера Владислав Олександрович
- Викладач: Уманець Дмитро Петрович
- Асистент: Вознюк Роман Русланович
- Асистент: Михайленко Тетяна Юріївна
Рік останньої атестації: 2019