Спеціальність: 181 Харчові технології.

 ОС: Бакалавр. Семестр: 3. ЄКТС: 4.
Розподіл годин: Лекції - 15. Практичні - 30. Самостійна робота - 75.

Підсумковий контроль: Екзамен.

Автор: Тищенко Людмила Миколаївна, доцент кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів.

Анотація: Навчальна дисципліна «Теоретичні основи харчових технологій» є базовою

фаховою складовою підготовки здобувачів вищої освіти у сфері харчових
технологій та інженерії. Вона забезпечує формування фундаментальних знань
про фізико-хімічні, колоїдні, біохімічні й термодинамічні процеси, що лежать в
основі виробництва харчових продуктів.
У процесі вивчення дисципліни студенти ознайомлюються з властивостями
сировини, особливостями дисперсних систем, фазових переходів, тепло- і
масообміном, реакціями, що відбуваються під час обробки сировини, та
сучасними принципами побудови технологічних процесів. Окрема увага
приділяється взаємозв’язку між складом продукту, його структурою,
властивостями та технологічними параметрами обробки.

Покликання на силабус Робоча програма

 

Рік останньої атестації: 2019

Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання