Спеціальність: 181 Харчові технології. ОС: Бакалавр. Семестр: 5. ЄКТС: 1,5.
Розподіл годин: Лекції - 15. Практичні - 20, Самостійна робота - 10. Підсумковий контроль: Екзамен.
Анотація: Мета курсу полягає у формуванні у здобувачів вищої освіти системи знань щодо технологічних процесів різних бродильних виробництв, застосування дріжджів та бактерій у бродильних виробництвах, особливостей використання для бродіння різних видів цукровмісної та крохмалевмісної сировини, а також оволодінні знаннями та практичним досвідом для використання у професійної діяльності..

Покликання на силабус Силабус


Доступність

Шрифти Шрифти

Розмір шрифта Розмір шрифта

1

Колір тексту Колір тексту

Колір тла Колір тла

Кернінг шрифтів Кернінг шрифтів

Видимість картинок Видимість картинок

Інтервал між літерами Інтервал між літерами

0

Висота рядка Висота рядка

1.2

Виділити посилання Виділити посилання