Спеціальність: 212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза. ОС: Магістр (6 р.н.). Семестр: 3. ECTS: 4.
Практична підготовка - Семестр: 4. ECTS: 1.
Автор: Таран Тетяна Володимирівна - доцент кафедри ветеринарної гігієни ім. професора А.К. Скороходька.
Анотація: Екотрофологія вивчає науково-практичні аспекти та економічні засади систем харчування людини, джерела та сировину харчових продуктів рослинного та тваринного походження, технологію виробництва, умови зберігання і споживання екологічно чистих харчових продуктів, а також вплив харчування на здоров’я людини. Компонентами харчового ланцюга є вирощування продукції, виробництво сировини, транспортування, зберігання, переробка, пакування, реалізація, приготування, споживання, а також утилізація харчових відходів.

Рік останньої атестації: 2021